Mainos
Mainos

Minttu ja korianteri antavat lampaanjauhelihapullille hienon maun. Voit vaihteeksi kokeilla myös rosmariinia tai timjamia.

4-5 hengelle

  • 600 g lammasjauhelihaa
  • 3/4 dl korppujauhoa
  • 1,5 dl vettä
  • 1 muna
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 6-8 tuoretta mintunlehteä

Panerointi

  • ½ dl vehnäjauhoa
  • ½ dl korppujauhoa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Turvota korppujauho vedessä muutama minuutti ja sekoita sitten se ja muut ainekset jauhelihaan. Hienonna mintunlehdet ja sekoita ne mureketaikinaan.

2. Pyörittele isoja lihapullia. Sekoita vehnä- ja korppujauhot lautasella ja kääntele lihapullat seoksessa ennen paistamista. Paista pannulla keskilämmöllä hitaasti kypsiksi. Tarjoile porkkanamuhennosta ohessa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme