Mainos
Mainos

18.2.2014: –Söin feta-lehtikaalisalaattia Los Angelesissa naapurin dinerissa aamiaiseksi. Yhdistelmä oli herkullinen, mutta kun keksin tehdä kastikkeesta lämpimän, tuli salaatista vieläkin parempaa, kertoo Pipsa Hurmerinta. Resepti on kirjasta Pipsan Keittiössä, Tammi 2013.

Ainekset

  • 3 lehtikaalin lehteä tai 3 isoa kourallista pinaattia
  • 1 tomaatti
  • 1 punasipuli
  • 3 rkl oliiveja
  • 100 g fetajuustoa
  • oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu tai 2 rkl omenaviinietikkaa

Valmistusohje

LEIKKAA KAALI SUIKALEIKSI JA TOMAATIT VIIPALEIKSI TAI LOHKOIKSI. VIIPALOI PUNASIPULI. LÄMMITÄ PAISTINPANNULLA NOIN RUOKALUSIKALLINEN ÖLJYÄ . PAISTA SIPULEITA KUNNES NE SAAVAT VÄRIÄ JA PAAHTUVAT KAUNIISTI. SIIRRÄ SIPULIT POIS PANNULTA. LISÄÄ PANNULLE TOINEN RUOKALUSIKKA ÖLJYÄ SEKÄ SITRUUNAMEHU TAI VIINIETIKKA. ANNA KIEHAHTAA NOPEASTI JA MURENNA SITTEN PANNULLE FETAJUUSTO. ANNA JUUSTON KUPLIA KUNNES SE ALKAA JUURI SULAA. OTA PANNU POIS LIEDELTÄ.

SEKOITA KAIKKI AINEET KASTIKKEEN KANSSA ISOSSA KULHOSSA JA TARJOILE.

Resepti on kirjasta Pipsan Keittiössä, Tammi 2013.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme