Mainos
Mainos

Lämmin kalkkunasalaatti on kevyt herkku, joka valmistuu hetkessä. Tuore patonki aateloi annoksen!

Ainekset

  • 400 g marinoituja kalkkunan fileepihvejä
  • 1 ruukku tammenlehväsalaattia
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • ¼ amerikansalaattia
  • 1 rasia kirsikkatomaattia
  • 1 prk ananasmurskaa
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 patonki

Valmistusohje

Revi salaatit suureen kulhoon ja sekoita mukaan halkaistut kirsikkatomaatit, ananasmurska ja vähän etikkaa ja öljyä.

Paista kalkkunapihvit kypsiksi pannulla tilkassa öljyä tai grillissä sellaisenaan ja leikkaa leveiksi suikaleiksi.

Nosta liha lautaselle asetetun salaattikeon päälle ja aateloi lopuksi öljyllä ja pippurirouhaisulla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme