Mainos
Mainos

Lämmin sahramikastike sopii mainiosti keitetyn kalan ja kanan kera.

Kuudelle

  • 2 salottisipulia
  • 50 g voita
  • 1 tl suolaa
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 6 dl kalalientä
  • ½ g sahramia
  • 2 dl crème fraichea (ranskankermaa)

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipulit. Paista voissa ilman että ne saavat väriä. Ripottele päälle jauhot. Lisää lientä vähän kerrallaan samalla sekoittaen. Lisää sahrami ja ranskankerma.

2. Keitä kastiketta 4-5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme