Mainos
Mainos

Lampaankyljykset kuorrutteella

Ainekset

  • 2 lampaankyljysriviä
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 rosmariininoksa
  • ruukku persiljaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

Hienonna persilja, rosmariini ja valkosipuli erittäin hienoksi. Sekoita ne korppujauhon kanssa. Poista lampaan kareista kalvot ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Sivele niiden pintaan dijon-sinappia ja painele yrtti-korppujauhoseoksessa. Paista kareisiin pannulla kullankeltainen väri voissa ja loppukypsennä uunissa 170 asteessa noin 10 minuuttia. Anna levätä hetki ennen tarjoilua ja leikkaa ne kyljyksiksi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme