Mainos
Mainos

Jos sinulla on tuuria, niin lampaan kaksoiskyljyksissä on vielä filee jäljellä, nam. Leikkaa ylempään rasvareunaan muutama viilto, niin kyljykset eivät käpristy paistettaessa.

Neljälle

  • 8 lampaan kaksoiskyljystä
  • 4-6 tomaattia
  • 50-75 g voita
  • 3 rkl ruohosipulisilppua
  • 3 rkl tuorebasilikasilppua
  • 3 rkl persiljasilppua
  • timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • voita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa risti tomaattien kantoihin, aseta ne uunivuokaan. Suolaa kevyesti, sirota päälle timjamia ja pane uuniin 10 minuutiksi.

2. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla, paista ne voissa pannulla kypsiksi.

3. Sulata voi yrttisilppujen kanssa ja kaada se kuumana kyljysten päälle tarjoilun yhteydessä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme