Mainos
Mainos

Tämän hienon, mutta helppotekoisenreseptin voit soveltaa myös siankyljyksiin.

Kuudelle

  • 6 lampaanpaistista
  • sahattua viipaletta
  • 3/4 dl vettä tai lihalientä
  • 1 prk kokonaisia tomaatteja
  • 200 g gorgonzolaa
  • 1 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihat ja ruskista ne kummaltakin puolelta. Kaada vettä tai lihalientä pannulle. Keitä hiljaa kannen alla 5 minuuttia.

2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Siirrä paistiviipaleet uunivuokaan ja asettele tomaatit ympärille. Sekoita juusto kermaan ja levitä lihojen päälle. Gratinoi, kunnes juusto on sulanut.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme