Mainos
Mainos

Italiassa pastaruoat syödään usein ”primi piattena”, ennen pääruokaa. Tässä reseptissä olemme italialaiseen tapaan täyttäneet lasagnelevyjä porkkanakreemillä ja ricottajuustolla.

Neljälle

  • 4 lasagnelevyä
  • ½ kesäkurpitsa
  • 100 g minimaissia
  • 50 g ricottajuustoa

Porkkanakreemi

  • 3 porkkanaa
  • 2 rkl rapsiöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa

Koristeluun

  • 4 pientä punaista chiliä

Valmistusohje

1. Porkkanakreemi: Kuori ja paloittele porkkanat, keitä ne pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta ne ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää öljy tippa kerrallaan, jatka soseuttamista. Mausta viinietikalla, suolalla ja pippurilla. Jos kreemi tuntuu liian paksulta, lisää hieman keitinvettä.

2. Paloittele kesäkurpitsa tangoiksi. Paista niitä sekä minimaisseja öljyssä. Paista chilit.

3. Keitä lasagnelevyt al dente kevyesti suolatussa vedessä. Levitä porkkanakreemi levyille täytteeksi, lisää ricottaa. Asettele kesäkurpitsa, minimaissit ja chili annosten päälle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme