Mainos
Mainos

Alle tunnissa ihanaa, mausteista lasagnea!

4 annosta

  • 1 prk Saclà Bolognese pastakastiketta
  • 200 g jauhelihaa
  • 8 Ranan tuorelasagnelevyä
  • 15 kirsikkatomaattia
  • hyppysellinen rosmariinia, salviaa, timjamia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Lanfranchi Extra virgin oliiviöljyä
  • 600 ml valkokastiketta
  • Parmesan juustoa
  • 30 g voita

Valmistusohje

Lämmitä uuni 200-asteeseen.

Levitä kerros lasagnelevyjä voidellun uunivuoan pohjalle. Annostele pastakastike, puolitetut kirsikkatomaatit, valkokastike sekä juustolastut levyjen päälle. Vuoraa kastikekerros levyillä ja toista sama kunnes levyt loppuu.

Levitä pinnalle voinokareita sekä hieman Parmesan juustoa.

Paista uunissa noin 12 minuuttia.Tarjoile!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme