Mainos
Mainos

Käytä suolaista voita yrttivoihin ja aseta tarjolle myös hiutalesuolaa.

Neljälle

  • 4 latva-artisokkaa
  • suolaa
  • ½ sitruuna

Yrttivoi

  • 100 g voita
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Murra artisokista varret ja poista samalla säikeitä niiden pohjasta. Keitä artisokat pehmeiksi runsaassa, suolatussa vedessä johon olet lisännyt puolikkaan sitruunan, n. 40 minuuttia. Artisokat ovat valmiita kun lehdet irtoavat helposti pohjista. Valuta valmiit artisokat.

2. Sekoita voi pehmeäksi, jaa se kahteen osaan ja mausta puolet raastetulla sitruunankuorella, loput rakuunalla ja persiljalla.

3. Tarjoile artisokat kuumina yrttivoin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme