Mainos
Mainos

Tämä on mukava alkuruoka tai naposteltava drinkin kera ennen päivällistä.

Neljälle

  • 2 latva-artisokkaa
  • 2 laakerinlehteä
  • 1 sitruunanlohko
  • suolaa ja vettä

Vuohenjuustotäyte

  • 50 g vuohenjuustoa
  • 2 rkl ranskankermaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Vuohenjuustotäyte: Sekoita vuohenjuusto ja ranskankerma, suola ja pippuri. Laita kylmään tarjoiluun asti.

2. Poista artisokista varret, helpoiten murrat ne pöydän reunaa vasten, silloin säikeiset osat poistuvat samalla. Jos artisokan latva on ruma, voit leikata palan pois.

3. Kuumenna kevyesti suolattua vettä kiehuvaksi tilavassa kattilassa, lisää laakerinlehti ja sitruunalohko. Lisää artisokat, kuumenna kiehuvaksi ja alenna lämpöä. Keitä kannen alla n. 40 minuuttia. Kun lehdet irtoavat helposti, artisokat ovat valmiita. Irrota lehdet ja asettele ne tarjoiluvadille. Laita vuohenjuustotäytettä lehdille.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme