Mainos
Mainos

Unohda kylmäsavulohen kera tarjoiltavat rasvaiset kastikkeet. Valmista raikas, vihreä, kermainen kastike sen sijaan. Tehosekoittimesta tai monitoimikoneesta on paljon apua.

Neljälle

  • 300 g kylmäsavulohta ohuina viipaleina
  • näkkileipää
  • rouhittua mustapippuria

Lehtisalaattikastike

  • 2 ruukkua lehtisalaattia
  • 1 rasia vihanneskrassia
  • ½ nippua ruohosipulia
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 1 rkl omenasiideriviinietikkaa

Valmistusohje

1. Väännä salaatti irti juuristaan. Varo, ettei mukaan tule multaa, huuhtele. Leikkaa krassit ja ruohosipuli karkeasti.

2. Revi salaatti karkeasti ja laita salaatti sekä muut ainekset tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi pyreeksi.

3. Asettele näkkileivänpalasille lohta, ja kaada päälle kastiketta. Älä unohda rouhittua mustapippuria.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme