Mainos
Mainos

Linnan tähdet -ohjelmassa Ilkka Danny Lipsasen järjestämillä illallisilla herkuteltiin muun muassa hummerilla.

Ainekset

  • 2 kpl eläviä hummereita à 400-500 g
  • 3 litraa vettä
  • 100 g suolaa, tillin tai persiljanvarsia

Valmistusohje

1. Keitä aineksista liemi hummereille. Lisää hummerit yksitellen kiehuvaan veteen, keitä n .12 min.

2. Jäähdytä hummerit liemessään mahdollisimman nopeasti, jos käytät hummerit myöhemmin voit säilyttää niitä liemessään jääkaapissa vaikka yön yli.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme