Mainos
Mainos

Linnan tähdet: Juha Veijosen isän salainen pastaresepti

Ainekset

  • 400 g tonnikala paloja öljyssä
  • 200 g katkarapuja
  • 400 g täysjyvä pennepastaa
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl kuivattua rakuunaa
  • 2 dl kevytkermaa
  • suolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • parmesanlastuja

Valmistusohje

1. Keitä pennepasta paketin ohjeiden mukaan.

2. Kuullota sipuli tonnikalojen öljyssä.

3. Lisää tonnikala, rakuuna ja kerma. Hauduta pari minuuttia.

4. Lisää katkaravut ja keitetty pasta. Sekoita ja kuumenna huolellisesti.

5. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

6. Lisää parmesania valmiiden annosten päälle.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme