Mainos
Mainos

Anna-Leena Härkönen tarjosi Linnan tähdille muun muassa Paistettuja kampasimpukoita.

Ainekset

  • 12 kpl kampasimpukoita puhdistettuna
  • 2 kpl porkkanaa
  • ½ purjo
  • 4 rkl voita
  • paahdettuja pähkinöitä
  • maustettua salaattia
  • suolaa, valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja suikaloi porkkana ohuiksi suikaleiksi.

2. Halkaise purjo, pese se huolellisesti ja suikaloi sekin.

3. Ota puolet voista ja laita se kasariin. Hauduta porkkana ja purjo siinä kypsäksi. Mausta suolalla sekä pippurilla.

4. Kuumenna paistinpannu ja lisää siihen loput voista. Paista kampasimpukat nopeasti molemmin puolin ja mausta ne paistamisen aikana.

5. Tarjoile kampasimpukat, vihannesten, paahdettujen pähkinöiden ja salaatin kera.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme