Mainos
Mainos

Linnanpaisti ihanalla kastikkeella

Maukkainta linnanpaistissa on kastike, joten älä valmista liian pientä kattilallista.

Kuudelle

  • 1,3 kg naudanpaistia, sisäpaistia tai selkäpaistia
  • 3-4 dl naudanlientä
  • 4 pikkusipulia
  • 4-6 anjovisfileet, muussattuina
  • 1 laakerinlehti
  • 6-8 maustepippuria
  • 4-5 valkopippuria
  • 1 rkl etikkaa
  • 1 rkl siirappia
  • halutessasi, 2 rkl konjakkia
  • suolaa ja pippuria

Kastike

  • 2 rkl margariinia
  • 2 ½ rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl paistolientä
  • 1-2 dl kermaa
  • halutessasi, hieman anjovislientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta paisti suolalla ja pippurilla. Ruskista se joka puolelta ja laita pataan. Lisää liemi ja muut ainekset, paista hiljalleen n. 1 ½ tuntia tai kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Nosta padasta.

2. Paista margariinia ja jauhoja kattilassa. Lisää siivilöityä paistinlientä ja kermaa, keitä 5 minuuttia. Mausta halutessasi anjovisliemellä.

3. Tarjoile paisti kastikkeen, vihannesten ja säilykekurkun kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme