Mainos
Mainos

Kun kaikki ainekset grillataan erikseen, lopputulos on täydellinen. Tarjoa lisänä erilaisia vihannesvartaita, salaattia ja kylmää kastiketta.

4 annosta

  • 4 lohen fileepalaa, à 150g
  • 16 scampia
  • puuvartaita

Lohivartaiden marinadi

  • 1½ dl soijaa
  • 1 ½ rkl kuivaa sherryä
  • 3 rkl sokeria
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi
  • ½ rkl inkivääriä raasteena

Scampimarinadi

  • ½ dl ruokaöljyä
  • 1 rkl chiliä (espanjanpippuria)
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

1. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita soija, sherry, sokeri ja inkivääri lohimarinadiksi. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja sekoita. Leikkaa lohi pitkänomaisiksi paloiksi ja marinoi paloja puoli tuntia.

2. Scampimarinadi: Purista sitruunamehu ja hienonna chili. Sekoita keskenään öljy, chili ja sitruunamehu. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja sekoita. Marinoi scampeja puoli tuntia.

3. Pujota lohipalat ja scampit eri vartaisiin. Grillaa lohivartaita 3-4 minuuttia molemmin puolin ja scampivartaita 2-3 minuuttia molemmin puolin.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme