Mainos
Mainos

Lohikyljykset hollandaisekastikkeessa

Ohuita lohiviipaleita, pussillinen valmiskastiketta ja parsakaalia - näistä aineksista syntyy nopea ja maistuva ateria. Lisukkeeksi sopivat keitetyt perunat, jotka voit puristaa perunalumeksi.

4 annosta

  • 4 ohutta lohiviipaletta, à 150 g
  • 200 g parsakaalia

Kastike

  • 1 pussi hollandaisekastiketta
  • 50 g voita
  • 1 dl maitoa
  • 2 rkl tilliä
  • 2 rkl persiljaa
  • 2 rkl ruohosipulia
  • suolaa ja pippuria

Tarjoiluun

  • perunalunta

Valmistusohje

1. Kuori ja keitä perunat. Valmista hollandaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna yrtit ja sekoita kastikkeeseen. Keitä parsakaali pehmeäksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä.

2. Paista lohiviipaleita hetki kuumalla pannulla. Purista perunat perunapusertimella. Tarjoa hollandaisekastikkeen kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme