Mainos
Mainos

Jos haluat säästää aikaa, voit käyttää valmista savusilakkapasteijaa.

Kahdeksalle

  • 8 suurta viipaletta kylmäsavulohta

Mousse

  • 6-7 savusilakkaa
  • 1 hienonnettu punasipuli
  • noin 2 dl kermaviiliä
  • tilliä ja sitruunaa koristeluun

Valmistusohje

1. Perkaa savusilakat ja poista ruodot. Soseuta fileet punasipulin kanssa sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Työstä mukaan niin paljon kermaviiliä, että saat hienon, ilmavan moussen. Peitä ja laita jääkaappiin.

2. Laita lohiviipaleet leikkuulaudalle ja levitä päälle täytettä juuri ennen tarjoilua, jotteivät lohiviipaleet kuivu. Kääri ne rullalle ja aseta tarjoiluvadille. Koristele tillillä ja sitruunalla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme