Mainos
Mainos

Tämä Lohitatar ja peruna -resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 25.12.2008.

Ainekset

  • 400 g merilohi fileetä
  • 1 dl lehtisellerin lehtiä
  • ½ dl tilliä
  • 2 rkl suolaa
  • Koristeeksi punasipulia
  • 4 -8 kpl uusia perunoita

Valmistusohje

1. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi ja jäähdytä

2. Kuutio nahaton ja ruodoton lohi ja lisää suola, pippuri. Anna maustua noin 1 tunnin ajan.

3. Lisää sellerinlehdet, tilli ja sitruunanmehu.

4. Viipaloi perunat, laita tartar perunanpäälle ja koristele punasipulilla

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme