Mainos
Mainos

Klassiset lumikananmunat tarjoillaan tässä vaniljakastikepeilillä kolakastikkeen ja mantelilastujen kera.

Neljälle

  • 2 munanvalkuaista
  • 1 ½ rkl kidesokeria

Keittämiseen

  • 1 l vettä
  • 3 rkl kidesokeria

Tarjoiluun

  • vaniljakastiketta
  • kolakastiketta
  • paahdettuja mantelilastuja

Valmistusohje

1. Lumikananmunat: Keitä vesi suuressa kattilassa, lisää sokeri. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää sokeri ja vatkaa vielä muutama minuutti.

2. Muotoile vaahdosta kahdella ruokalusikalla suuria lumimunia, laita muutama kerrallaan varovaisesti kiehuvaan veteen. Keitä 1 minuutti, käännä ja keitä vielä 1 minuutti. Nosta kattilasta ja valuta talouspaperilla.

3. Levitä peili vaniljakastikkeesta neljälle syvälle lautaselle. Laita lumimuna jokaiselle peilille, koristele kolakastikkeella ja mantelilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme