Mainos
Mainos

Punaviini ja likööri maustavat herkullista jälkiruoka-annosta.

Ainekset

  • 5 dl hedelmäistä punaviiniä
  • 50 g sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 1 appelsiininkuori
  • 1 sitruunankuori
  • ripaus muskottia
  • 20 luumua (myös kuivatut käyvät)
  • 2 dl kermaa
  • ½ dl Baileys-likööriä

Valmistusohje

Mittaa kattilaan punaviini, sokeri ja mausteet. Lisää luumut ja keittele mausteliemessä noin 15 minuuttia. Jäähdytä luumut jääkaapissa.

Vatkaa kerma ja mausta liköörillä. Tarjoa luumut liköörikerman kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme