Mainos
Mainos

Yksinkertaisin on usein parasta. Siitä esimerkkinä tämä ruoka.

Neljälle

  • 400 g mafaldini-pastaa
  • 8 tuoretta, kypsää luumutomaattia
  • 1 ruukku basilikaa
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • suolaa ja mustapippurirouhetta

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kaada vesi pois.

2. Irrota basilikanlehdet. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuullota tomaatteja kuumassa oliiviöljyssä isossa paistinpannussa.

3. Kaada joukkoon pasta ja basilikanlehdet ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla myllystä. Tarjoile heti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme