Mainos
Mainos

Kananmunakastike sopii kalan kaveriksi. Makuja-kokki Maija Silvennoinen kruunaa kastikeherkulla paahdetut siika-katkarapupihvit.

Ainekset

  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 keitetty kananmuna
  • 3 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl hienonnettua purjoa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa
  • ripaus sokeria
  • vastajauhettua mustapippuria

Valmistusohje

Hienonna kananmuna sekä tilli ja purjo. Sekoita kaikki kastikeainekset keskenään.

Tarjoile kastiketta esimerkiksi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme