Mainos
Mainos

Valmista herkullisia, pulleita lettuja maissista ja tarjoile ne kermaisen guacamolen kera.

Neljälle

  • 1 prk maissia, 340 g
  • 3 kananmunaa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl maissijauhoja
  • 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 rkl voita

Guacamole

  • 2 avokadoa
  • 2 rkl puristettua limemehua
  • ½ chili
  • 2 rkl tuoretta korianteria
  • ½ punasipuli

Valmistusohje

1. Soseuta maissit nopeasti tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Vatkaa munat ja jauhot tasaiseksi taikinaksi, lisää maissi ja ruohosipuli, sekoita.

2. Poista chilistä siemenet ja hienonna hedelmäliha. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna korianteri. Muussaa avokadot karkeasti haarukalla kulhossa. Lisää puristettu limemehu, korianteri ja suola sekä chili ja punasipuli.

3. Kuumenna pannu, sulata voi ja paista hieman paksumpia lettuja kuin tavallisesti. Kun pinta on jähmettynyt, voit kääntää. Paista vielä muutama minuutti. Tarjoile letut guacamolen kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme