Mainos
Mainos

Ainekset

  • 100 g voita
  • 4 rkl sokeria
  • popcornjyviä
  • nonparelleja & hopeakuulia

Valmistusohje

Ota keskikokoinen kattila, johon löytyy sopiva tiivis kansi. Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää sokeri ja sekoita voihin tasaisesti. Älä anna voin tai sokerin tummua, siksi on tärkeää käyttää mietoa lämpöä! Kaada kattilaan jyviä niin, että pohja peittyy juuri ja juuri, mutta ole varovainen; popcornien teossa vähemmän on enemmän, ellet halua hellallesi kahden kattilallisen verran popcorneja. Laita kansi päälle ja odota, että poppailu alkaa. Ravistele kattilaa 10 sekunnin välein ja kun poppailu yltyy, nosta kattila liedeltä. Kun kattila on kanteen asti täynnä, kippaa popcornit kulhoon.

Kattilan pohja on hyvin kuuma ja se jatkaa alimmaisten popcornien kypsentämistä palamiseen asti, jos popparit jättää kattilaan vetäytymään. Malta hetki ennen kuin maistat popcorneja, niissä oleva sokeri on polttavan kuumaa! Koristele popparikasa vielä erivärisillä nonparelleilla ja hopeakuulilla, kimallepaukkumaissit herättävät paljon ihastusta!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme