Mainos
Mainos

Keittämällä perunat kuorineen niihin jää enemmän ravintoa. Valitse makkarat salaattiin makusi mukaan: Mietoa tai mausteista makkaraa, esimerkiksi nakkeja tai pepperonia.

Neljälle

  • 1 kg perunoita
  • 1 ½ dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • makkaraa

Kastike

  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Keitä perunat kuorineen. Kuori keitetyt perunat, lohko ne ja laita kulhoon. Kaada päälle viini ja anna vetäytyä kannen alla.

2. Pilko ja paista makkarat. Sekoita perunoihin ruohosipulin kera.

3. Sekoita kastike ja kaada salaatin päälle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme