Mainos
Mainos

Makkaraa con cima di rapa

Cima di rapa on tuuhea, tummanvihreä lehtivihannes, joka sopii loistavasti valkosipulin ja tulisten chilien seuraan. Sen kelpaa oikein hyvin olla herkullisen italialaisen makkaran vierellä.

4 hengelle

  • iso nippu cima di rapaa, pestynä ja pilkottuna (vaihtoehtoisesti mangoldia eli lehtijuurikasta)
  • 8 x 89g makkaraa
  • 5 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja kokonaisia chilejä maustamiseen

Valmistusohje

- Keitä lehtivihannes kiehuvassa, suolatussa vedessä 2-3 minuuttia. Lämmitä 4 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä kastikepannulla. Lisää valkosipulinkynnet ja chilipippurit ja paista kunnes valkosipulista tulee kullanruskeaa.

- Laita lehtivihannes pannulle ja ruskista muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla.

- Lämmitä toisessa kastikepannussa 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä ja lisää makkarat. Paista muutaman minuutin ajan ennen kuin lävistät makkarat veitsellä niin että osa rasvasta valuu ulos.

- Jos makkarat tarttuvat pannulle lisää muutama lusikallinen vettä öljyn sijaan. Jatka paistamista kunnes makkaroista tulee kullanruskeita ja kypsiä.

- Yhdistä paistetut makkarat ja lehtivihannes ja paista yhdessä muutaman minuutin ajan. Tarjoile kuumana.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme