Mainos
Mainos

Tämä on hyvä ruokalaji, jos sinulla on kiire.

Kolmelle-neljälle

  • 3 savustettua makrillia
  • 2 pkt pakastettua lehtipinaattia
  • 1 tl raastettua muskottia
  • voita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata pinaatti ja pohjusta sillä voideltu vuoka. Laita päälle muutama voinokare ja ripottele päälle muskottia.

2. Laita kalat pinaattipedille ja peitä vuoka foliolla. Laita uuniin n. 15 minuutiksi niin että kalat ovat kokonaan lämmenneet. Tarjoile vastakeitettyjen perunoiden kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme