Mainos
Mainos

Viikonlopun aloittaa valloittava juustotorttu mangon makuisena. Jos etsit helppoa leivottavaa vieraille tai jälkiruoaksi, nappaa tämä ohje talteen.

Ainekset

  • 1 pkt valmista kaura-murotaikinaa
  • 150 g tuorejuustoa
  • 2 dl mangososetta
  • 3 liivatelehteä

Melba

  • 100 g mansikoita
  • 2 rkl sokeria

Valmistusohje

Painele murotaikina vuokaan tasaisesti ja peitä se foliolla. Paista pohja kypsäksi ja jäähdytä se. Notkista tuorejuusto sekoittamalla ja lisää mangosose. Tarkista maku ja lisää sokeria jos se on tarpeen.

Sulata liotetut liivatteet ja kaada hiukan jäähtyneenä, koko ajan sekoittaen juustomassan päälle.

Murskaa mansikat sileäksi kastikkeeksi ja makeuta sokerilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme