Mainos
Mainos

Granité viilentää ihanasti kuumana kesäpäivänä tai raikastaa suun ruokien välillä, kun tarjoilet viittä tai useampaa ruokalajia.

Neljälle

  • 5 dl tuoreita mansikoita
  • 2 rkl raakaruokosokeria
  • 2 tl puristettua sitruunamehua
  • ½ dl grappaa

Valmistusohje

1. Huuhtele ja perkaa mansikat. Soseuta ne sokerin, sitruunamehun ja grappan kanssa.

2. Laita sose vuokaan, peitä muovikelmulla ja laita pakastimeen 5 tunniksi. Sekoita haarukalla puolen tunnin välein. Laita tarjoilulasit pakastimeen 30 minuuttia ennen tarjoilua.

3. Raaputa granité vuoasta haarukalla ja tarjoile kylmistä laseista heti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme