Mainos
Mainos

Nämä ovat ihanan mureita pikkuleipiä, jotka maistuvat viehkeästi mantelilta. Säilytä ne tiiviissä rasiassa. Ne voi myös pakastaa, sihtaa niille siinä tapauksessa tomusokeria heti sulamisen jälkeen.

n. 30 kpl

  • ¾ dl manteleita
  • 2-3 karvasmantelia
  • 100 g voita
  • ½ dl kidesokeria
  • n. 2 dl vehnäjauhoja
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kalttaa ja kuori mantelit, jauha ne hienoiksi. Sekoita mantelit, voi, sokeri ja jauhot.

2. Pyöritä taikinasta sormenpaksuisia pitkoja, paloittele ne 5-6 cm pituisiksi paloiksi. Taivuta ne kevyesti ja laita leivinpaperille pellille.

3. Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia. Sihtaa päälle tomusokeria.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme