Mainos
Mainos

Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!

Ainekset

  • 8 maa-artisokkaa
  • 50 g mantelia
  • 100 g voita
  • rypsiöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Harjaa artisokat puhtaiksi, laita ne kattilaan suolalla maustettuun veteen ja keitä lähes kypsiksi. Huuhtele kylmällä vedellä ja leikkaa puoliksi. Paista öljyssä, kunnes ne saavat väriä, ja laita lopuksi uunivuokaan ja paista uunissa 150 asteessa 10 minuuttia.

Laita voi pannulle ja ota siihen väriä koko ajan sekoittaen. Kun voi alkaa ruskistua ja tuoksua pähkinäiseltä, siivilöi se kylmään kulhoon.

Paahda mantelit pannussa kullanruskeiksi ja jäähdytä. Rouhi mantelit, sekoita voihin ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada mantelivoi artisokkien päälle ja tarjoa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme