Mainos
Mainos

Kanttarellit saat säilöön pienellä työllä.

Ainekset

  • 1 kg puhdistettuja kanttarelleja
  • 1 l vettä
  • 1 dl omenaviinietikkaa
  • 2,5 dl sokeria
  • 1 tl sinapinsiemeniä
  • 0,5 rkl suolaa
  • 3 maustepippuria
  • 1 laakerinlehti

Valmistusohje

Laita kanttarellit kattilaan ja lisää kylmää vettä niin että peittyvät. Kiehauta sienet. Mittaa liemen ainekset kattilaan ja kiehauta. Lisää kerran ryöpätyt kanttarellit liemeen ja jäähdytä. Säilö lasipurkkeihin.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme