Mainos
Mainos

Marinadi voidaan sekoittaa monista aineksista. Öljy, soija ja viini ovat usein runkona, niihin lisätään aineksia maun mukaan. Tämä marinadi sopii hyvin lampaanlihalle.

Neljälle

  • 8-10 lampaan kaksoiskyljystä

Marinadi

  • 2 dl rypsiöljyä
  • 0,75 dl kiinalaista soijaa
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 iso sipuli siivuina
  • 1 porkkana siivuina
  • 1 laakerinlehti
  • 1 tl timjamia
  • 2 tl rosmariinia
  • 1 valkosipulinkynsi puristettuna

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi ja laita kyljykset siihen, anna marinoitua muutama tunti ennen grillaamista.

2. Grillaa kypsiksi ja tarjoile paistettujen sipulirenkaiden kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme