Mainos
Mainos

Suussa sulava tuorejuusto kruunaa ihanan jälkiruoan. Herkullista viikonloppua!

Ainekset

  • 1 l marjoja (herukoita, vadelmia, mansikoita, mustikoita)
  • 1 rkl sambuca-likööriä
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rkl ohueksi silputtua tuoretta minttua
  • 1 appelsiinin mehu
  • ripaus sokeria

Vaahdotettu juusto

  • 250 g Mascarponejuustoa
  • 1 dl kermaa
  • 1 limen tai sitruunan mehua ja raastettu kuori
  • puolikkaan tuoreen vaniljatangon sisus
  • 2 rkl sokeria
  • (halutessasi voit maustaa vaahdon konjakilla, appelsiiniliköörillä tms.)

Valmistusohje

Marjat: Puhdista marjat ja leikkaa isot marjat puoliksi. Sekoita marjat liköörin, mintun lehtien, appelsiinimehun, sokerin ja pippurin kanssa. Anna marinoitua kylmässä tunnin verran.

Juusto: Sekoita mascarponejuustoon sokeri, vanilja, limemehu ja raastettu kuori. Lisää kerma sekaan ohuena nauha varovasti sekoittaen. Tarkista maku.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme