Mainos
Mainos

Tämä on ihanaa ruokaa juhannukseksi ja kaikkiin kesän juhliin! Valmista mielellään iso erä tätä maukasta matjessilliä, se säilyy jopa viikon jääkaapissa. Tarjoile uusien perunoiden ja kylmän kermaviilinokareen kera.

Neljälle-kuudelle

  • 2 rasiaa matjessillifileitä
  • 1 pieni purjo, suikaloituna

Marinadi

  • ½ dl tomaattimehua
  • 2 rkl omenasiideriviinietikkaa
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 2 rkl fariinisokeria

Valmistusohje

1. Laita hyvin valutetut ja paloitellut matjesfileet vadille purjosuikaleiden kera.

2. Asettele vadin reunoille purjokranssi.

3. Sekoita marinadin ainekset, sekoita huolellisesti. Kaada marinadi sillille.

4. Anna vetäytyä vähintään 2-3 tuntia, mielellään pidempään, ennen kuin tarjoilet sillin vastakeitettyjen perunoiden kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme