Mainos
Mainos

Tämä ihana resepti on ajateltu grillille, aurinkoiseen kesään. Voit kuitenkin yhtä hyvin käyttää reseptiä kotona sisäkeittiössä.

Neljälle

  • 4 broilerinkoipea

Marinadi

  • 3 dl tomaattimehua
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 valkosipulinkynttä, puristettuina
  • 1 pieni keltasipuli, raastettuna
  • 1 rkl tuoretta rakuunaa

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi, anna koipien vetäytyä marinadissa jääkaapissa 3-4 tuntia. Käännä niitä välillä.

2. Penslaa grilliritilä öljyllä.

3. Laita valutetut broilerinkoivet ritilälle.

4. Grillaa hiljalleen molemmin puolin kunnes koivet ovat läpikypsiä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme