Mainos
Mainos

Kun on munakoison aika, niitä kannattaa grillata! Jos marinoit munakoisot, niistä tulee ekstramaukkaita.

Neljälle

  • 2 munakoisoa
  • 2 tl rapsiöljyä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Marinadi

  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan kuori ja mehu
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl karkeasti hienonnettua lehtipersiljaa

Valmistusohje

1. Viipaloi munakoisot sentinpaksuisiksi siivuiksi. Ripottele niille suolaa ja anna vetäytyä 20 minuuttia.

2. Huuhtele pois neste, joka munakoisoista on tihkunut ja kuivaa viipaleet tarkoin. Penslaa öljyllä, mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa kaukana hiilloksesta hiiligrillillä tai keskilämmöllä grillipannussa 5 minuuttia molemmin puolin. Kääntele useampaan kertaan, jos haluat viipaleisiin ruutukuvioinnin.

3. Sekoita öljy, sitruunamehu, suola ja pippuri. Penslaa jokainen viipale marinadilla ja laita kulhoon. Kaada loput marinadista päälle. Koristele sitruunankuorella ja persiljalla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme