Mainos
Mainos

Makea ja raikas jälkiruoka, joka sopii vaikka pääsiäisen juhlapöytään. Reseptin loihti kokki Teresa Välimäki.

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dl vispikermaa
  • 100 g mascarponea
  • 2 rkl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 passionhedelmää
  • 1 dl lemon curdia
  • ½ -1 sitruunan mehu
  • 200 g tuoreita marjoja
  • 4 valmista pientä marenkia
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon notkistettu mascarpone. Mausta vaahto tomu- ja vaniljasokerilla. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi hedelmäliha pieneen kulhoon. Lisää joukkoon lemon curd ja notkista seos sitruunamehulla. Puhdista marjat. Lusikoi mascrponevaahtoa lautasille ja lisää päälle marjat. Valuta päälle passion-sitruunakastiketta ja viimeistele murskatulla marengilla ja tuoreilla mintunlehdillä. Tarjoile.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme