Mainos
Mainos

Tämä ruokalaji syödään höyryävän kuumana, se on maukas, pieni alkuruoka pääsiäisaikoina.

Neljälle

  • 3 matjessillifileetä
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 150 g voita
  • ruohosipulia

Valmistusohje

1. Paloittele matjessilli pienemmiksi paloiksi. Asettele palat neljään pieneen annosvuokaan.

2. Hienonna ruohosipuli. Kuori ja hienonna kananmunat ja levitä muna- ja ruohosipulisilppu sillin päälle. Näin pitkälle voit valmistella ruoan etukäteen.

3. Sulata voi ja kaada se kuumaan ja kuplivana sillin päälle. Tarjoile heti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme