Mainos
Mainos

Heinä-elokuussa on matjessillin aika, jota juhlitaan esimerkiksi Hollannissa ja Saksalla erityisillä sillimenuilla ravintoloissa. Raejuusto, esimerkiksi kermaviilin kanssa sekoitettuna, on tavallinen lisuke.

Yhdelle

  • 1 matjesfilee
  • 1 rkl punaista mätiä
  • 1 pieni punasipuli, hienoksi viipaloitu
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 2 rkl raejuustoa
  • 1 pieni keitetty peruna

Valmistusohje

1. Aseta silli keräksi lautaselle, täytä se mädillä ja koristele puolella tillistä sekä punasipulilla.

2. Sekoita loput tillistä raejuuston kanssa, asettele lautaselle yhdessä keitetyn uuden perunan kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme