Mainos
Mainos

Anna rouskujen maustua marinadissa muutaman päivän ennen syömistä.

Ainekset

  • 1 l pieniä kangasrouskuja
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä

Marinadi

  • 1,5 dl Rajamäen Maustettua Väkiviinaetikkaa
  • 1,5 dl vettä
  • 2 tl suolaa
  • 10 kokonaista mustapippuria

Valmistusohje

Kuumenna mausteliemi ja kaada se sienten päälle. Rouskuja voi maistella jo muutaman päivän kuluttua, mutta ne säilyvät jääkaapissa pitempäänkin.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme