Mainos
Mainos

Kesämökillä, talvilomalla, purjeveneessä, opiskelija-asunnossa... Missä tahansa pienessä keittiössä tämä keitto on taattu menestys. Käytä säilykeperunoita, pakastettuja perunakuutioita tai kuutioi raakoja perunoita.

Neljälle

  • 150 g pekonia
  • 1 keltasipuli, viipaloituna
  • 1 l kanalientä
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 400 g perunakuutioita
  • 1 pieni prk maissia
  • suolaa ja vastajauhettua valkopippuria
  • timjamia

Valmistusohje

1. Kuutioi pekoni hienoksi, paista kattilassa hetki. Lisää sipuli ja hetken päästä liemi.

2. Lisää tomaattimurska ja perunat. Mausta. Keitä hiljalleen 10-15 minuuttia.

3. Lisää lopuksi maissit ja kuumenna keitto ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme