Mainos
Mainos

Väliin pestokastiketta, silakka rullalle, uuniin ja maustumaan. Lautaselle seuraksi uusia perunoita ja makuelämys on taattu!

4 annosta

300 g silakkafileitä

1/2 tl suolaa

3/4 dl Saclàn pesto rossoa tai pesto genovesea

Mausteliemi

  • 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 2 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • roseepippureita
  • tuoretta basilikaa koristeeksi.

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2 – 5 minuuttia silakoiden koon mukaan.

Jäähdytä rullat liemessään ja ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme