Mainos
Mainos

Muotoile kauniita lihapullia vedellä huuhdotun lusikan ja kosteiden käsien avulla. Tarjoile punakaalin kanssa. Punakaali keitetään omenlohkojen kanssa.

Neljälle

  • 600 g sika-nautajauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • suolaa ja pippuria
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 1 iso, hienoksi raastettu porkkana
  • 1 hienoksi raastettu keltasipuli
  • ½ rkl kuivattua meiramia
  • voita paistamiseen

Lisukkeeksi

  • punakaalia
  • omenalohkoja

Valmistusohje

1. Sekoita jauhelihataikina ja anna sen levätä jääkaapissa puoli tuntia.

2. Pyörittele pieniä lihapullia ja paista ne hitaasti paistinpannulla keskilämmöllä. Ravistele pannua välillä, jotta lihapullat pysyvät pyöreinä.

3. Tarjoile punakaalin kera, jonka keität omenalohkojen kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme