Mainos
Mainos

Marinoi rouskuja muutama päivä mausteliemessä lasitölkissä ennen syömistä.

Ainekset

  • 1 l pieniä kangasrouskuja
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä

Mausteliemi

  • 1 1/2 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 1 1/2 dl vettä
  • 2 tl suolaa
  • 10 kokonaista mustapippuria

Valmistusohje

Lado ryöpätyt sienet kerroksittain renkaiksi leikattujen sipulien ja murskattujen valkosipulin kynsien kanssa lasitölkkiin. Kuumenna mausteliemi ja kaada se sienten päälle.

Säilytä jääkaapissa.

Rouskuja voi maistella jo muutaman päivän kuluttua, mutta ne säilyvät pitempäänkin.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme