Mainos
Mainos

Melonadi on suorastaan virkistävämpää kuin limonadi. Voit käyttää tähän galia- tai ogenmelonia.

Neljälle

  • 500 g vihreää melonia
  • 4 rkl sokeria
  • 1,5 dl vettä
  • n. 5 rkl sitruunamehua
  • ½ dl tuoreita mintunlehtiä

Valmistusohje

1. Kuori meloni ja raaputa pois siemenet. Leikkaa meloni isohkoiksi paloiksi. Laita meloni, sokeri, vesi, sitruunamehu ja mintunlehdet mikseriin. Pyöritä kovimmalla nopeudella sileäksi seokseksi.

2. Pane melonadi jääkaappiin 1-2 tunniksi ennen tarjoilua, niin että siitä tulee oikein kylmää. Piknikille otat melonadin mukaan jäähdytetyssä termospullossa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme