Mainos
Mainos

Tämä herkullinen ja helppo silakkalaatikko saa pirteän vivahduksen piparjuuresta. Mukavaa terävyyttä tuo myös kerman pehmentämä chilikastike.

4 annosta

  • 600 g silakkafileitä
  • 1½ tl suolaa
  • 2 rkl voita + voita vuoan voiteluun
  • 2 rkl vastaraastettua piparjuurta
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 dl chilikastiketta
  • 2 rkl korppujauhoja

Valmistusohje

1. Levitä silakkafileet nahkapuoli alaspäin ja ripottele pinnalle suolaa.

2. Sekoita voi ja piparjuuri, levitä seos fileille ja kääri ne rullalle. Lado rullat tiiviisti voideltuun uuninkestävään vuokaan.

3. Sekoita kerma ja chilikastike ja kaada silakkarullien päälle. Ripottele pinnalle korppujauhoja. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme