Mainos
Mainos

Alkuperäisessä sauce à la Tartaressa on pelkästään majoneesia, ruohosipulia ja keltasipulia. Tässä reseptissä käytämme enemmän mausteita, joten kastikkeessa on myös enemmän makua. Tarjoile kala- äyriäis- ja kasvisruokien kera.

Neljälle

  • 1 dl majoneesia
  • ½ dl kermaviiliä
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl kurkkurelissiä
  • 1 tl dijonsinappia
  • 1 tl puristettua sitruunamehua
  • 1 tl hienonnettua keltasipulia
  • 1 tl kapriksia
  • 1 tl hienonnettua persiljaa
  • 1 tl hienonnettua tilliä
  • ½ tl kidesokeria
  • 1 maustemitta cayennepippuria
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Tartarkastike: Sekoita kermaviili, majoneesi, valkoviinietikka, kurkkurelissi ja dijonsinappi. Purista sitruunasta mehu ja lisää seokseen.

2. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna kaprikset, persilja ja tilli. Lisää kastikkeeseen ja sekoita hyvin.

3. Mausta sokerilla, cayennepippurilla ja suolalla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme